Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc.
Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp i vår facebook grupp.
Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

Dec 4, 2020

TACK FÖR ERT TÅLAMOD!
I veckans avsnitt gästas Philleman & Barbas av ingen mindre än Kreatören/Regissören Micke ”MIKEADELICA”! Han har jobbat med dom allra största musikartisterna i Sverige och har mer än 25 års erfarenhet i branschen.
Vi lär känna Micke lite djupare och får svar på väldigt...


Aug 1, 2020

I veckans avsnitt gästas vi av redaktören Sophie Eriksson som även driver en Facebook grupp med 20 tusen medlemmar! Mer om det får du höra i avsnittet ;)
Vi snackar även lite Star Wars, filmnyheter, filmrekommendationer & 3 NYA ”Det var en gång”! Funtime är också med på listan + mycket mer ;)
Missa...


Jul 6, 2020

I 3:e avsnittet gästas vi av skådespelaren & Filmälskaren Feli Cabrera!
Vi får höra om hans resa in i filmvärlden samt lite snack om hur skådis-livet är och hur en vanlig dag kan se ut för en skådespelare. Vi snackar även DC & Batman Vs Superman.
Veckans "Det var en gång" bjuder på nya galna historier och...


Jun 18, 2020

I veckans avsnitt gästas vi av ingen mindre än film-recensenten Beauty Martinez. Det blir mycket snack om bions vara eller inte vara,  biominnen och vad som skulle kunna göra vår nästa bioupplevelse ännu bättre. Vi introducerar även en ny lek ”Det var en gång” som vi hoppas att ni kommer uppskatta lika...


Jun 2, 2020

Välkommen till första avsnittet av Podcast Flix!

Här får du lära känna personerna bakom mickarna: Philleman & Barbas. 

Vi snackar om den nu 90åriga legenden Clint Eastwood och vilka våra favorit Clintan-filmer är. 

Då Barbas är ett stort Batman-fan tar vi så klart upp nya Batman och den ständiga debatten om...