Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc.
Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp i vår facebook grupp.
Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

Feb 20, 2024

Välkommen till en ny och spännande podcast där vi bjuder in lyssnarna till en mysig och avslappnad stund. Tänk dig att du sitter hemma i soffan med goda vänner och diskuterar allt från vardagslivets små glädjeämnen till de stora frågorna som får oss att tänka till. Vi utforskar ämnen som sträcker sig över...


Jun 1, 2022

Har ni saknat oss?
Nu kan ni lyssna på alla våra "DET VAR EN GÅNG" berättelser som vi har haft hittills i vår podd.
Vi får 5 random ord av våra lyssnare som vi sedan med max 250-300 ord måste skapa en saga av som då inkluderar dessa 5 random ord. 
"Det var en Gång" har lyssnats av hundra tals lyssnare och...


Dec 4, 2020

TACK FÖR ERT TÅLAMOD!
I veckans avsnitt gästas Philleman & Barbas av ingen mindre än Kreatören/Regissören Micke ”MIKEADELICA”! Han har jobbat med dom allra största musikartisterna i Sverige och har mer än 25 års erfarenhet i branschen.
Vi lär känna Micke lite djupare och får svar på väldigt...


Aug 1, 2020

I veckans avsnitt gästas vi av redaktören Sophie Eriksson som även driver en Facebook grupp med 20 tusen medlemmar! Mer om det får du höra i avsnittet ;)
Vi snackar även lite Star Wars, filmnyheter, filmrekommendationer & 3 NYA ”Det var en gång”! Funtime är också med på listan + mycket mer ;)
Missa...


Jul 6, 2020

I 3:e avsnittet gästas vi av skådespelaren & Filmälskaren Feli Cabrera!
Vi får höra om hans resa in i filmvärlden samt lite snack om hur skådis-livet är och hur en vanlig dag kan se ut för en skådespelare. Vi snackar även DC & Batman Vs Superman.
Veckans "Det var en gång" bjuder på nya galna historier och...