Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc.
Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp i vår facebook grupp.
Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

Dec 18, 2018

Året har nått mot sitt slut och det har Philleman & Barbas första säsong också gjort! 13 Härliga episoder har det blivit och vi går igenom dom alla samt pratar om vad som har varit svårt, hur allt började och vad vi hade för förväntningar innan vi startade allt.
Vi har även en hemlig gäst så se till som...


Dec 13, 2018

I dagens avsnitt gästas Philleman & Barbas av Lagledar-Janne från Norsborgs IF!
Vi pratar lite allmänt om klubben, lyfter svårigheter som finns men pratar även om det positiva!
Hör vad vi har att säga, och hör vad Janne har att säga om Zlatans vara eller inte vara i ett Svenskt landslag + mycket...


Dec 5, 2018

I dagens avsnitt gästas Philleman & Barbas av Mauricio Rojas, tränare för IK Frej U17 i Allsvenskan! Vi pratar om hans karriär som spelare och som tränare.
Vi får höra anekdoter och trevliga minnen samt lite mindre trevliga från en lång karriär!
Vi får även höra vad Mauricio tycker om VAR, vad han tycker...


Nov 28, 2018

Philleman & Barbas är ÄNTLIGEN TILLBAKA!
Inget specifik ämne snackas idag, bara allmän fotbollssnack, och det finns en hel del att prata om efter att ha vart borta 2 veckor.
Vad sägs om VM, Nations League, Berg's mål, Zlatan rykten, Adriano el Imperador och mycket mer!
Ni vill inte missa vår 10:e episod!!! ;) 


Nov 13, 2018

Yes, många har frågat och nu snackar Philleman & Barbas om ALLSVENSKAN! Deras förhållande till svenska ligan och varför man kanske inte tittar så mycket på den. Lite fotbolls Politik pratas det även om innan vi går över till aktuella händelser =) som innehåller lite fotboll leaks!
Vi får även våra första...