Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc.
Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp i vår facebook grupp.
Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

Oct 25, 2018

I Sjunde avsnittet av Bollkallarna får Philleman & Barbas fin besök av fotbollslaget Fittja IF som precis klättrat till division 4!
Våra första speciella gäster är Burak (lagkapten) Gullabi (sportchef) & Mulle (coach) och dom är här för att berätta mer om vilka dom är och vad dom har för framtida mål!
Rado...


Oct 9, 2018

I Sjätte avsnittet av Bollkallarna presenterar Philleman & Barbas sina aktiva drömelvor... ett ämne som inte faller Barbas i smaken alls.
Sen diskuteras som vanligt aktuella händelser, Mourinho återigen på rampljuset men det roligaste är lite Fittja IF nyheter.
Rado Bakom Spakarna har med sig sitt andra Funtime...


Oct 2, 2018

I FEMTE avsnittet av Bollkallarna snackar Philleman & Barbas Fifa Tv-spel och några grova fusk på fotbollsplan som skett genom historien.
Sen diskuteras som vanligt igen lite aktuella händelser, Mourinho & Pogba käbblet, lite Ronaldo nyheter m.m.
Rado Bakom Spakarna har med sig dagens Funtime och den...