Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc.
Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp i vår facebook grupp.
Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

Feb 20, 2024

Välkommen till en ny och spännande podcast där vi bjuder in lyssnarna till en mysig och avslappnad stund. Tänk dig att du sitter hemma i soffan med goda vänner och diskuterar allt från vardagslivets små glädjeämnen till de stora frågorna som får oss att tänka till. Vi utforskar ämnen som sträcker sig över allt från populärkultur och personliga erfarenheter till samhällsfrågor och filosofiska funderingar. 

Varje avsnitt är en härlig mix av humor, djupa samtal och oväntade insikter. Så dra på dig mjukisbyxorna, häll upp en kopp kaffe eller te, och slå dig ner bredvid oss i soffan för en stund av intressant och underhållande soffsnack!

Vi finns på Instagram:
@houseofbarbas 
@philippeantonio85